top of page

Profile

Join date: Aug 13, 2022

About

foto: Srdjan Stevanovic/Starsport. rs © NASTAVLJA SE I U HUMSKOJ Nastavljen je meč Partizana i Radničkog, napadaju crno-beli. NOVA PRILIKA ZA CRVENO-BELE 59′ Nova šansa za Zvezdum Ben maši sa samo dva metra. PREČKA! 58′ Šutira i Gajić, zatresao je prečku, pa se cela “Marakan” uhvatila za glavu! Bilo kako bilo, Zvezda je jednu ruku već stavila na pehar, pošto Zamjevima sada treba tri gola da bi preokrenuli. NOVI GOL ZVEZDE 2:0 54′ Umalo hladan tuš na Marakani – umesto toga duplirana prednost Zvezde, strelac Mirko Ivanić! PRILIKA ZA VOŽDOVAC 48′ PŠansa za Zmajeve, šutirao je Žirković, ali Borjan sjajno reaguje! NASTAVLJENA UTAKMICA NA MARAKANI 46′ Igrači Zvezde i Voždovca ponovo na terenu. KRAJ POLUVREMENA U HUMSKOJ Bila je nadoknada od pet minuta, u njoj smo videli gol Partizana iz penala posle gledanja VAR snimka koji je jasno pokazao igranje rukom. Nakon toga karton za Arsića, pa komešanje igrača dva tima i konačno pauza! JOŠ TRAJE PREKID U HUMSKOJ Već 10.

UŽIVO PRENOS: Zvezda pobedila Voždovac, uzalud trijumf Partizana! (VIDEO)Čitava sezona večitih rivala stala je u dva puta po 90 minuta. Na jednoj strani Topčiderskog brda Crvena zvezda ugostila je Voždovac, a na drugoj Partizan je dočekao Radnički Niš. I jedni i drugi su slavili, ali pehar ide u ruke Crvene zvezde! TOK MEČEVA PRATILI STE UŽIVO NA MERIDIABET SPORT PORTALU: KRAJ MEČA 90′ Kraj je sviran i u Humskoj – Pirova pobeda Partizana. Naravno, došlo je do razlike u vremenu, zbog situacije u Humskoj, pa Partizan i dalje igra svoj meč, ali je šampion rešen. 90′ PENAL ZA ZVEZDU – ŠUTIRA BORJAN Pogađa Zvezdin kapiten! i stavlja tačku na ovu utakmicu, kao i na šampionsku trku! ZVEZDA PRIVODI MEČ KRAJU Izmene vrši i Dejan Stanković, ostalo je samo pet minuta do kraja i Zvezda već može da slavi.

VARNICE U HUMSKOJ 23′ Oštar start Miljkovića, nakon čega Batak praktično uleće na teren, a potom i dobija žuti karton. BEZ MNOGO UZBUĐENJA NA OBA STADIONA 17′ Zvezda pokušava “dubinskim” loptama, ali odbrana Voždovca to za sada lako rešava. 14′ “Večiti” pokazuju inicijativu u odnosu na Voždovac, odnosno Radnički, ali bez previše uzbuđenja. MENIG PROPUSTIO ŠANSU 13′ Menig maši zicer, velika prilika posle dodavanja Rikarda sa leve strane, ali morao je Partizanov stranac mnogo bolje. PRILIKA ZA ZVEZDU 10′ Nova prilika za Kataija, šutirao je sa leve strane, ali lopta pogađa spoljni deo mreže. OFANZIVA PARTIZANA 7′ Partizan pritiska Radnički, ali bez konkretnih prilika.

Menig je centrirao za Rikarda, ali je Jamkam nespretno reagovao i zatresao sopstvenu mrežu! IZMENE U HUMSKOJ Lutovac i Jojić ulaze na teren, a Marković i Miljković se sele na klupu! GOOL ZA VOŽDOVAC 67′ Nisu došli Zmajevi da se predaju, to je jasno, a pokazao je i Nemanja Milojević, koji je uspeo da matira Borjana i smanji zaostatak svog tima! Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vozdovac Beograd, 22. 05. 2022.

STANOJEVIĆ LJUT 29′ Tražio je strateg Partizana jedanaesterac nakon duela Rikarda i Mlađovića. Gomeš je ostao na travi, a VAR kaće da penala nema. GUŽVA U ŠESNAESTERCU VOŽDOVCA 29′ Napadaju Zvezdine fudbaleri, ali Zmajevi uspešno odolevaju. KATAI NEPSRETAN 28′ Krenuo je Zvezdin Magiko ka golu, ali se praktično sapleo i izgubio loptu. POKUŠAVAJU I ZMAJEVI 27′ Udarac ka golu Voždovca, Borjan siguran.

IZMENE U PARTIZANU Stanojević vadi Rikarda iz igre i to znači da završava sezonu sa 29 golova, njega menja Marko Milovanović, a Filip Holender ulazi umesto Kvinsija Meniga. 80′ ŽUTI NA MARAKANI Milan Gjaić opomenut žutim kartonom. NOVI GOL ZA PARTIZAN 67′ Partizan duplira prednost, ali autogolm Radničkog.

45+3′ GOL ZA PARTIZAN! Penal za crno-bele, siguran realizator je Rikardo Gomeš – 38. gol u sezoni za Partizanovog stranca! PAUZA 45′ Kraj poluvremena na Marakani! UBILEJ GOMEŠA 45′ I u Humskoj jubilej – 100. utakmica za Rikarda Gomeša! GOOOOOL! 40′ Zvezda vodi, posle nekoliko promašaja – Katai konačno pogađa i crveno-beli vode 1:0! Sjajno se branio Voždovac sve do finiša prvog poluvremena, kada nisu našli rešenje za Kataija koji je skočio i zatresao mrežu glavom! KONAČNO OZBILJNA PRETNJA 34′ Ohi je bio u prilici, ali nije lepo zahvatio loptu, pa je udarac bio znatno slabiji. PONOVO KATAI 32′ Najčešće spominjano ime, barem kada se radi o Zvezdi, koja je pokrenula kontru, Aleksandar je dobio loptu, ali je ponovo izgubio u šesnaestercu.

2′ Krenuli su fudbaleri Partizana krajnje ofanzivno, posle napada su izborili korner, ali bez velike pretnje za Drobnjaka. Na Marakani vlada sjajna atmosfera. 2′ Prvu ozbiljniju priliku ima oje Katai, ali bez uspeha, mreže na oba stadiona su mirne. 1′ Utakmice su počele. DEŠAVANJA PRE MEČEVA: Na Marakani vlada slavljenička atmosfera: Mirku Ivaniću je uručena nagrada za 150. utakmicu u dresu Crvene zvezde. Poklon za Ivanića (FOTO: Starsport) Na stadionu u Humskoj nema mnogo gledalaca. Podrška Crvenoj zvezdi stiže i iz košarkaške sekcije.

SASTAVI TIMOVA: Partizan: Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Jevtović, Zdjelar – Terzić, Marković, Menig – Rikardo. Radnički: Drobnjak – Jamkam, Kovačević, Vujadinović, Mitrović, Kasalica, Arsić, Mlađović, Mesarović, Jovanović, Aksentijević. Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Dragović, Eraković, Rodić – Sanogo, Kanga – Ben, Katai, Ivanić – Ohi Voždovac: Krunić – Mijailović, Milović, Đorđević, Lasickas – Purtić, Đurišić, Ivezić – Milojević, Ćirković, Pantović 17. 50 – Uzavrela atmosferam, oseća se to u blizini stadiona.

Вождовац Раднички uživo live 5 август 2022 | Profile 49' Borjan spasao Zvezdu. Odlično brani udarac igrača Voždovca. 46' Počelo je drugo poluvreme na Marakani. Crvena zvezda vodi protiv Voždovca golom

Rezultati. com stranica nudi rezultate uživo, konačne i trenutne rezultate, poredak i detalje utakmice (strijelci, crveni kartoni, usporedbu tečajeva... ) za ekipu Crvena zvezda. Osim rezultata za ekipu Crvena zvezda, možete pratiti preko 1000 nogometnih natjecanja iz više od 90 zemalja diljem svijeta na Rezultati. com stranici. Samo kliknite na ime zemlje u lijevom meniju i odaberite natjecanje (nacionalna liga, kup ili neko drugo natjecanje).

Crvena zvezda rezultati uživo, rezultati, raspored, Crvena zvezda - FK Voždovac uživoDo €25 u kreditima za klađenje novim korisnicima bet365 Uplatite minimalno €5 i odradite jednu obaveznu okladu kako bi dobili kredite za klađenje. Minimalni koeficijent, te uvjeti klađenja i uplate se primjenjuju. Povrat novca ne uključuje vrijednost kredita za klađenje. Primjenjuju se vremensko ograničenje i uvjeti korištenja. 18+ Do €25 u kreditima za klađenje novim korisnicima bet365 POMOĆ: Vi ste na Crvena zvezda rezultati stranici u sekciji Nogomet/Srbija.

rezultati, rasporedi, Crvena zvezda - Voždovac uživo Voždovac rezultati i rasporedi - pratite Voždovac rezultate uživo, SRBIJASuper Liga - Championship Grupe. Crvena zvezda. Voždovac

(((Спорт))) Црвена Звезда Вождовац uživo prenos 2022 13 август 2022

More actions
bottom of page