top of page

Profile

Join date: Jul 28, 2022

About

Imao je Borac, nakon tog šoka, još nekoliko udaraca ka golu domaćih, ali najveći krivac što jedan bod ostaje Slogi jeste njen čuvar mreže Dario Đulčić, koji je "spustio roletnu" u finišu meča. U drugom kolu, Borac će u Novom Gradu ugostiti Sarajevo, dok će Sloga na ovom stadionu biti domaćin Leotaru. SLOGA MERIDIAN: Đulčić, Hasanbegović, Đorić, Milaković (od 63. Baštić), Čolić (od 46.

Šaula), Stapić, Ristić (od 46. Zajić), Stevanović, Dadić, Starčević (od 46. Janković), Bilal (od 25. Popara). Trener: Zoran Ćurguz. BORAC: Ćetković, Andrić (od 74. Ćorić), Vojnović, Lazić, Spremo, Piščević, Begić, Kulašin (od 62. Zakarić), Meleg, Tatar, Mrkaić (od 62. Lukić). Trener: Nenad Lalatović.

21:0750' - Prvi žuti karton na utakmiciDobio ga je Dadić nakon prekršaja nad Kulašinom. 21:02Počelo je drugo poluvrijeme 21:02Trostruka promjena kod DobojlijaUmjesto Čolića, Starčevića i Ristića, na terenu su Šaula, Janković i Zajić. 20:47Kraj prvog poluvremenaZavršeno je prvih 45 minuta u Modriči, Borac vodi protiv Sloge Meridian rezultatom 0:2. 20:4645' - Stativa Mrkaića! Odlična prilika za Borac u posljednjem minutu prvog poluvremena! Kulašin je uputio prizeman centaršut sa desne strane u srce šesnaesterca Sloge, na loptu je natrčao Mrkaić, šutirao, ali pogodio stativu! 20:3937' - Meleg pored gola! Moglo je da bude 0:3 za crveno-plave! Pleo je Borac mrežu oko gola gostiju, kombinovali su Andrić i Kulašin, da bi na kraju lopta stigla do Melega koji je sa desetak metara šutirao tik pored lijeve stative gola Sloge! 20:3028' - Bilo je opasno pred golom Borca! Imala je Sloga sada dobru šansu pred golom Banjalučana! Milaković je izveo korner, Mrkaić promašio loptu koja je iznenadila Poparu koji iz dobre pozicije slabo šutira preko gola.

Ostanite uz MONDO, pratićemo ovaj meč uživo! Razvoj događaja 21:55KrajZavršen je meč u Modriči, Sloga Meridian i Borac su remizirali rezultatom 2:2. 21:5390+6' - Piščević! Ponovo je Đulčić ukrotio jedan udarac Borca, ovog puta je glavom pokušao Piščević. 21:5190+4' - Nova odbrana Đulčića! Sada je šutirao Begić, ali ponovo je na mjestu "jedinica" domaćeg sastava. 21:47Igraće se sedam minuta nadoknade 21:4588' - Spremo! Pokušao je lijevi bek Borca na suprotnoj stativi da pronađe Lukića ili Zakarića, ali je golman Sloge bio oprezan. 21:3981' - Šansa za Lukića! U odličnoj prilici je bio Lukić, ali nije reagovao na pravi način! Centrirao je Ćorić, a napadač Borca je umjesto da pogodi mrežu, praktično - izbacio loptu iz gola! Žuti karton za golmana Sloge.

Izvor: MONDO/David Pavlović Novi šamar za Borac! Poslije eliminacije od B36 Toršavna iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, crveno-plavi su željeli da u Modriči protiv Sloge, koliko-toliko, zaliječe rane, ali u tome nisu uspjeli. Imali su na ulasku u posljednjih 30 minuta prednost od dva gola (0:2), ali nije to bilo dovoljno da se upiše pobjeda u duelu sa debitantom u bh. eliti: SLOGA MERIDIAN – BORAC 2:2 (0:2)/Stevanović 60, Milaković 62 - Vojnović 5, Meleg 16/ Sve dobro što je tim Nenada Lalatovića izgradio u prvih 16 minuta meča, srušilo se kao kula od karata u drugom poluvremenu – i to za samo dva minuta! Dva prekida, u petom i 16. minutu, bila su dovoljna Borcu da postigne isto toliko pogodaka.

Novi šamar za Borac! Crveno-plavi prosuli pobjedu za dva minuta – samo bod protiv Dobojlija! Novi šamar za Borac! Crveno-plavi prosuli pobjedu za dva minuta – samo bod protiv Dobojlija! 1 OBJAVLJENO: 18. 07. 2022. / 19:00 Uvodna vijest Borac je imao prednost od dva gola protiv debitanta u m:tel Premijer ligi BiH, ali ni to nije bilo dovoljno da upiše pobjedu.

21:2062' - GOOOOL, 2:2! Kakav šok za Borac, Sloga je izjednačila, i trener Borca odmah reaguje, na terenu su Lukić i Zakarić! Nakon jednog centaršuta Jankovića, Milaković je udarcem glavom postigao gol za 2:2! Odmah potom, Sloga je izvršila posljednju promjenu, na terenu je Baštić umjesto Milakovića. 21:1860' - GOOOOL, 1:2! Sloga je smanjila zaostatak! Zajić je proigrao Stevanovića, a ovaj pogodio mrežu iza leđa nemoćnog Ćetkovića! 21:1052' - Prebrza lopta za KulašinaOdigrao je Meleg pas u prostor za mladog krilnog napadača Banjalučana, ali je čuvar mreže Dobojlija prije stigao do te lopte.

M:TEL PREMIJER LIGA BiH - 1. KOLO: Sloga Meridian – Borac 2:2 (0:2)/Stevanović 60, Milaković 62 - Vojnović 5, Meleg 16/ Odigrano u subotu: Igman - Široki Brijeg 0:1 (0:0)/Lukić 55/ Željezničar - Leotar 1:1 (1:1)/Cocalić 24 – Todorović 19/ Odigrano u petak: Posušje - Velež 1:1 (1:0)/Jović 18 - Pantelić 68/ Odgođeno: Zrinjski - Sloboda Sarajevo - Tuzla siti NAJAVA UTAKMICE Poslije bolne eliminacije sa evropske scene, o kojoj je emotivno govorio trener Nenad Lalatović, fudbaleri Borca okreću se nastupima u domaćim takmičenjima. Prvi rival, na startu m:tel Premijer lige BiH, biće dobojska Sloga Meridian koja ove godine debituje u bh.

NK Posusje vs FK Sloga Doboj Live Stream & Results 13/08 Learn How to Watch NK Posusje vs FK Sloga Doboj Live Stream Online on 13 August 2022 15:30, See Match Results and Teams H2H Stats

eliti, a sa kojom je banjalučki premijerligaš zamijenio domaćinstvo u prvom kolu. Crveno-plavi bi evropske rane donekle mogli da zaliječe uspješnim startom u prvenstvu, ali i Dobojlije imaju svoju računicu, ističući, ipak, u najavi meča da bi im "bilo lakše u ovom duelu da je Borac preskočio prvu evropsku prepreku". Obzirom na infrastrukturne radove na dobojskim "Lukama", Sloga Meridian će igrače Borca ugostiti na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči, a početak je zakazan za 20. 00 časova.

Sloga Doboj Borac uživo prijenos - Google Pretraživanje RK Sloga Doboj RK Borac Banja Luka rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 8. ožu 2022. u 17:00 UTC u na Cup, Bosnia &

[TV UŽIVO-] Posušje Sloga Doboj uživo gledaj 13 avgust 2022

More actions
bottom of page