Profile

Join date: Aug 8, 2022

About

【.𝐕𝐢𝐝𝐞𝐚𝐇𝐃.】 ellenséges terület Teljes Film (2001) Indavideo Magyarul 1080p


VideA-HU ellenséges terület [2001] Teljes Film Magyarul HD, ellenséges terület 2001 online teljes film magyarul, ellenséges terület Teljes Film Magyarul teljes film VIDEA, ellenséges terület 2001 Teljes Film Magyarul HD,ellenséges terület Teljes Filmek Magyarul | online Videa


Az alábbi 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 linken a ellenséges terület teljes 𝐟𝐢𝐥𝐦 magyarul.


Meg kell nézni: ⇛ ellenséges terület magyarul 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧


Lehet, hogy zavarban van, hogy hol láthatja a megnézni kívánt 𝐟𝐢𝐥𝐦et, és nem találja a 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 platform katalógusában?


Néhány kattintással elérhető lehet közvetlenül a platformunkon.


íme a ellenséges terület megjelenési dátuma, előzetes, cselekmény és minden, amit tudnod kell.


Mi az a Vellenséges terület?


Ez a szócikk a 2001-es filmről szól. Hasonló címmel lásd még: Ellenséges terület (egyértelműsítő lap).


Az Ellenséges terület 2001-ben bemutatott háborús film, melyet John Moore rendezett. A főbb szerepekben Gene Hackman és Owen Wilson látható. A történet a boszniai háború idején játszódik.


Mikor jelenik meg a ellenséges terület?


A film Amerikában 2001-ben, Magyarországon 2002-ben kerül bemutatásra január 31.


Ki a ellenséges terület szereplőgárdája?


Owen Wilson mint Chris Burnett

Gene Hackman mint Leslie Riegart tengernagy

Joaquim de Almeida mint Juan Miguel Piquet tengernagy

David Keith mint Tom O'Malley első tiszt

Vladimir Mashkov mint Sasha

Oleg Krup mint Miroslav Lokar tábornok

Gabriel Macht mint Jeremy Stackhouse

Charles Malik Whitfield mint Rodway kapitány


Mi a ellenséges terület története?


Chris Burnett (Owen Wilson) egy anyahajón teljesít szolgálatot, mint repülőgép navigátor, a válság idején valahol az Adriai-tengeren, de elege van ebből az életből és le szeretne szerelni. A hajó kapitánya, Leslie Riegart tengernagy (Gene Hackman) nem fogadja el a leszerelési kérelmét csak a szolgálat lejártakor, azaz két hét múltával. Karácsonykor őt, és a pilótáját Jeremy Stackhouse (Gabriel Macht) felderítő repülésre küldték a biztonságos zónába, a tengernagy parancsára. Nem találnak semmi érdekeset, ám a demilitarizált zónában mozgást érzékelnek, és úgy döntenek a tiltás ellenére megnézik a jelek forrását. Rálelnek egy jelentősebb méretű szerb katonai csapatra és fotót is készítenek róluk, de mint később kiderül, nem csak a csapatokat fényképezték le hanem egy népirtás tömegsírjait is, amiről ők nem is tudtak. Hogy ez ne derüljön ki, a szerbek lelőtték a repülőt és el akarják hallgattatni a személyzetet. A pilótát megtalálják és Burnett szeme láttára kivégzik. Neki menekülnie kell át a háborús övezeten egészen a biztonsági zónáig, mert csak ott engedélyezték a mentőakciót. A menekülése során rátalál a tömegsírra, és onnantól már az is a célja, hogy a merevlemezre rögzített képeket eljuttassa az anyahajóra.


Ön 𝐕𝐞𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧-ügyfél?

Ön jogosult lehet a „𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲+ On Us” szerződésre, amely hat hónapig 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧es hozzáférést biztosít a 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲+-hoz. Regisztráljon most, vagy iratkozzon fel 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧es 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 ajánlatra 𝐕𝐞𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧-csomagjával itt. Ezután készen állsz a 𝐌𝐚𝐫𝐯𝐞𝐥, 𝐃𝐂 és egyebek streamelésére a 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲+-on.


Hol lehet megnézni a ellenséges terület című 𝐟𝐢𝐥𝐦et?

A Venom 2. – Vérontó jelenleg mozis exkluzív, ami azt jelenti, hogy ha egy kalandot, vígjátékot szeretne megnézni saját maga, ideje átmenni a legközelebbi színházba, és elkezdeni jegyeket foglalni.


A jó hír az, hogy a 𝐟𝐢𝐥𝐦 megjelenése nem változik. Venom 2. – Vérontó fejlesztése meglehetősen megbízható, tekintve, hogy ezt a 𝐟𝐢𝐥𝐦et egy globális világjárvány idején forgatták. Amióta először 2001-ben bejelentették, a folytatás nem szenvedett jelentős késéseket. Szóval nyugodtak vagyunk, ha tudjuk, hogy a 𝐌𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐏𝐢𝐜𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬 visszaviszi a Sonicot az időben.


Részlet𝐟𝐢𝐥𝐦 Vellenséges terület:


Megjelenés: 2002-01-24


Műsoridő: 101 perc


Műfaj: Akció, Dráma, Thriller, Háborús


Szereplők: Owen Wilson, Gene Hackman, Joaquim de Almeida, David Keith, Olek Krupa


Rendezők: John Moore


ellenséges terület megtalálható a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐞𝐧?

Egyelőre nem, talán valamikor a jövőben. Bár valószínűleg csak az átok jeleit fogja látni a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐞𝐧, amíg meg nem jelenik video-on-demand formában, a Sony tavaly aláírt egy megállapodást, hogy a stúdió 2001-es 𝐟𝐢𝐥𝐦jeit a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐫𝐞 viszi a „Pay Window 1” alatt, amely 18 hónapig tart. .hónap. miután a 𝐟𝐢𝐥𝐦et bemutatták a mozikban. , talán hamarabb, mivel a legtöbb mozik ablakát 90 napról 45 napra csökkentették a COVID-19 világjárvány idején. 2023-ban azonban valószínűleg látni fogja a Marks of the Curse-t a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐞𝐧. Venom 2. – Vérontó


ellenséges terület az 𝐀𝐦𝐚𝐳𝐨𝐧 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞-on van?

Az 𝐀𝐦𝐚𝐳𝐨𝐧 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 nem mutatja a Marks of the Curse 𝐟𝐢𝐥𝐦et. A streamer azonban a legújabb 𝐟𝐢𝐥𝐦ek nagy gyűjteményével rendelkezik minden közönség számára, mint például a Train to Busan, The Raid: Redemption, Hell or High Water, The Florida Project és Burning.


ellenséges terület elérhető 𝐇𝐮𝐥𝐮-n?

A 𝐇𝐮𝐥𝐮 egy 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 szolgáltatás, amely a Thor: Love and Thunder megtekintését kínálja. Ha már tag vagy, megnézheted a Thor: Love and Thundert a 𝐇𝐮𝐥𝐮-n. Ha nem szeretne előfizetni, csatlakozhat egy hónapos 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧es próbaidőszakra, majd a hónap vége előtt lemondhatja tagságát, ha nem kívánja folytatni a tagságát. A Thor: Love and Thunder bérelhető vagy megvásárolható más 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 szolgáltatásokon.
Ne felejtsd el megnézni, nehogy lemaradj róla! Maradj egészséges...

【.𝐕𝐢𝐝𝐞𝐚𝐇𝐃.】 ellenséges terület Teljes Film (2001) Indavideo Magyarul 1080p

More actions