top of page

Profile

Join date: Aug 13, 2022

About

Giresunspor ise ilk haftada Adana Demirspor'a 3-2 yenilmişti. İki takım da galibiyet parolasıyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde... GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Süper Lig 2. hafta Galatasaray Giresunspor maçı 13 Ağustos Cumartesi saat 21. 45'te başlayacak. Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşmada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak.

haftasında lider Trabzonspor ile Giresunspor Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Kritik maçı Alper Ulusoy yönetiyor. Ligde 50 puanla lider durumda bulunan bordo-mavili takım, rakibi karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi … bein sports 1 canlı izle, Trabzonspor Giresunspor maçı İZLE; Jan 19, 2022 · CANLI Trabzonspor Giresunspor link! Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile Giresunspor Medical Park Stadyumu'nda karşı … Trabzonspor 1 – 1 Giresunspor | MAÇ SONUCU; Jan 19, 2022 · Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 22’nci haftasında 50 puanla lider Trabzonspor, 35 puanla ligin 14’üncü sırasındaki GZT Giresunspor ile karşı karşıya geldi..

MUHTEMEL 11'LER Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Midtsjö, Oliviera, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba, Seferovic. GÖZLER YENİ TRANSFERLERDE Galatasaray'da yeni transferler Lucas Torreira ve Dries Mertens'in kadroda yer alması bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımın İngiltere temsilcisi Arsenal'den transfer ettiği Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira ile son olarak İtalyan ekibi Napoli'de top koşturan Belçikalı forvet Mertens'in lisansları çıkarıldı. Takımla çalışmalara başlayan iki futbolcu, teknik direktör Okan Buruk'un hazır görmesi halinde müsabaka kadrosunda yer alabilecek.

GİRESUNSPOR, İLK HAFTA MAĞLUBİYETİNİ KARŞISINDA TELAFİ ETMEK İSTİYOR Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, rakipleri karşısında kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi. Keleş, AA muhabirine, sezona iç sahada oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri Adana Demirspor maçıyla başladıklarını anımsattı. İlk hafta istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ancak oyun olarak iyi şeyler yaptıklarını düşündüğünü dile getiren Keleş, sezonun ikinci haftasında deplasmanda Galatasaray ile yapacakları karşılaşmada hedeflerinin 3 puan olduğunu vurguladı.

RANDEVU Galatasaray ile Giresunspor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 6 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. 5 mücadele ise berabere sona erdi. Galatasaray’ın 20 golüne, Giresunspor 11 golle karşılık verdi. İki takım son olarak ligin ilk yarısında karşı karşıya geldi ve sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

Galatasaray-Giresunspor maçının tüm detayları ve canlı anlatımı haberimizde… Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Giresunspor’u konuk edecek. Nef Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Galatasaray, ligde geride kalan 19 haftada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda aldığı 27 puanla 10. sırada bulunuyor. Giresunspor ise 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 22 puanla 14. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve lider Trabzonspor’un 19 puan gerisinde devre arasına giren Galatasaray, ikinci yarıya Giresunspor galibiyetle başlamak istiyor. Sarı-kırmızılılar mücadeleden galip ayrılarak seri yakalayıp puan tablosunda üst taraflara yükselme hedefinde… Giresunspor ise zorlu deplasmandan puanla ayrılarak düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. 14.

; Jan 20, 2022 · Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor sahasında Bakasetas'ın 2 penaltı atışından yararlanamadığı maçta Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. SABAH... Trabzonspor - Giresunspor maçında Okan Kocuk geceye... ; Jan 19, 2022 · Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor, sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın... Haberin devamı... CANLI YAYIN. … Sivasspor Trabzonspor maçı CANLI İZLE - Son dakika... ; Jan 15, 2022 · Sivasspor Trabzonspor maçı CANLI İZLE SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE - Süper Lig'in 21. haftasında lider Trabzonspor, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakada Mete Kalkavan düdük çalıyor.

Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? 2022 GS Giresunspor maçı hangi kanalda? Muhtemel 11’lerHaberler Spor Haberleri Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? 2022 GS Giresunspor maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler SPOR ahaber. com. tr Giriş Tarihi: 12. 08. 2022 14:39 ABONE OL Galatasaray ile Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya geliyor. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Leo Dubois ile Omar Elabdellaoui, Karadeniz temsilcisine karşı forma giyemeyecek. Galatasaray'da gözler yeni transferler Lucas Torreira ve Dries Mertens'de olacak. Sarı-kırmızılılar ilk haftayı galibiyetle tamamladı.

Nesine. comSiz de hemen Nesine. com'a katılın! Toplam Bakiyeniz: Çekilebilir Bakiyeniz: Çekilemez Bakiyeniz Puan: ATM Kartsız İşlem: Toplam: Kapat En İyilerin Kuponları 81729 kez oynandı 49711 Galatasaray - Giresunspor Maç Sonucu 1 1. 29 53812 kez oynandı 33469 Kayserispor - İstanbulspor 1. 52 Ozan German Futbol Editörü 5 Oran Kazanma Şansı! 49726MS&Toplam Gol(2, 5) 1 & Üst 1 dk Editörümüz Cumartesi Bültenini Değerlendirdi Onurcan Özyurt 12 Ağustos 2022 Sıra Kullanıcı Kupon Kazanç Tür MBS Müsabaka Adı / Tarihi Yüzlerce maç, birbirinden farklı bahis türleri ve detaylı istatistikler bu bültende Bültene Git Günlük program ve güncel sonuçlar Nesine.

Trabzonspor Giresunspor Canli Izle - Bonus SON DAKİKA: Trabzonspor, Galatasaray karşısından 2-1 galip ; Jan 23, 2022 · Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının ligin 22'nci

Karadeniz ekibi ise ilk hafta yaşadığı mağlubiyeti Galatasaray karşısında telafi etmek istiyor. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları... Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman? Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile Giresunspor mücadele edecek. Geçen sezonu 13. sırada tamamlayarak tarihinin en kötü sıralamasını yaşayan Galatasaray, bu sezona deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 yenerek başladı.

SÜPER LİG'DE 15. RANDEVU Galatasaray ile Bitexen Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 15. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 14 randevunun 6'sını sarı-kırmızılı takım kazanırken, 3'ünden Karadeniz temsilcisi üstün ayrıldı. Taraftar arasındaki 5 karşılaşma ise berabere bitti. Galatasaray söz konusu maçlarda 20 gol atarken, Giresunspor ise fileleri 12 kez havalandırdı. İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR Galatasaray, İstanbul'da oynanan maçlarda rakibine üstünlük kurdu. Süper Lig'de iki takım arasında İstanbul'da oynanan 7 maçın 5'ini sarı-kırmızılı ekip kazandı. Giresunspor ise deplasmanda 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. İstanbul'da sarı-kırmızılıların attığı 14 gole, yeşil-beyazlılar 7 golle karşılık verdi.

Galatasaray Giresunspor maı canlı izle! Sper Lig - habrmanci Giresunspor Galatasaray maı canlı izle! Sper Lig - Bi CANLI İZLE | Galatasaray-Giresunspor maçı canlı yayın (Süper Lig hafta) Spor 8 Ocak

[[canlı yayın tv>>]***] Galatasaray Giresunspor canlı izle 13 Ağustos 2022

More actions
bottom of page